Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan

Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan

Tradičný bestseller, Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan od populárneho výrobcu za prívetivú cenu 107.31 EUR. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

To ocenia najmä horolezci, ale aj cestovatelia, ktorí počítajú každý gram hmotnosti navyše a potrebujú sa spoľahnúť na rýchle a kvalitné náradie. Telo z nerezovej ocele je vyplnené hliníkovou vložkou, nôž s kombinovanou čepeľou možno ľahko otvoriť jednou rukou. Tradičné multifunkčné kliešte sú ďalej doplnené o sériu skrutkovačov a otvárača na fľaše. Vďaka kvalitnej karabíně môžete multitool jediným pohybom pripnúť za opasok či na batoh. Stane sa tak štýlovým pomocníkom, ktorého budete mať po ruke v každej situácii. Balenie obsahuje: multitool, krížový # 1 a # 2 a plochý 3/16, odnímateľný klip na opasok, samolepku 100% originál, návod. PARAMETRE Dĺžka čepele - 6.6 cm Dĺžka zavretého nástroja - 10 cm Hmotnosť - 142 g funkcie: 1.Kleště s ihlovou špičkou 2.Utahovacie kliešte 3.Štiepacie kliešte tvrdých drôtov 4.Štiepacie kliešte mäkkých drôtov 5.Nôž s kombinovanou čepeľou z ocele 420HC 6.Karabina / otvárač fliaš 7.Adaptér na bity Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Popis produktu Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan

  • Cena: 107.31 EUR
  • EAN: 037447709661
  • Kategória: Bižutéria > Rybárske nástroje > Nože

Podobné produkty

Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

LEATHERMAN

Leatherman nôž multitool skeletool coyote tan obľúbenej značky LEATHERMAN - tento artikel musíte mať s úžasnou cenovkou 107.31 EUR. Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Uprednostňujete DOPRAVU ZADARMO? Stačí nakúpiť nad €. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • GLS - 3,99 €
  • SPS - 3,99 €
Platba

  • Bankovým prevodom
  • Na dobierku - naviac 1.6 EUR
  • Platba kartou online
alarm